The Silence - Möt din inre visdom

The Silence är en tyst retreat inspirerad av Vipassana och av den senaste forskningen bland annat neurofysiologi, stressfysiologi och beteendeforskning.  Allt för att stabilisera dig i ett naturlig varande i närvaro och öka din förmåga att kunna bibehålla balansen även när det utmanar….

“En del av fjärilens liv är transformation, genom att stanna upp, dra sig inåt och i den processen bli det den var ämnat att vara. Dess essence har dock alltid varit densamma…” 

Varmt Välkommen!

 

“The Silence” är en tyst 4-dagars retreat - en unik möjlighet att vara i större tystnad och stillhet med fördjupad närvaro för ett mer levande liv.

Att göra en tyst retreat, är att för en stund stanna den yttre världen och stilla det inre bruset, så att det som är verkligt och viktigt för dig kan framträda, förankras och formas.

Det välbeprövade, systematiska och intensivt utövandet av förkroppsligad meditativ närvaro – öppnar nya möjligheter till att förstå och transformera stress, otillfredsställelse, rastlöshet och distraktion.  För att mer landa i en ökad upplevelse av mening i livet, till ökad inre sinnesfrid och själsro. 

Retreaten innehåller vägledda meditationer i stillhet och i rörelse. Du kommer att få systematiska instruktioner och praktiska verktyg för att steg för steg stödja processen. Dessutom dagliga föredrag för en djupare integrering och dagliga tillfällen för Q&A

Du kommer även ges möjlighet till individuell Coaching med kursledaren.

Vi använder oss av visheten i Individen kombinerat med styrkan att göra en inre och yttre resa i grupp.

I början av retreaten erbjuds du att få lämna ifrån dig mobil och dator, för att underlätta din process och medvetandegöra teknikens påverkan i vardagen. Inbjudan är att också lämna annan sysselsättning som läs/ljudböcker hemma och skapa lite utrymme i din kalender efter retreaten för integration av det nya i din vardag.

2 veckor efter avslutad retreat ingår dessutom en Live Online uppföljning via Zoom för ytterligare integrering och Q&A.

Tar du dig an den utmaningen, med erfaren vägledning, frigör du mer av din inre rikedom, för du ett mer levande liv.

Du får verktyg och förhållningssätt för att snabbare kunna implementera din vishet in i din vardag .

Du får ny kraft och energi att sunt kunna navigera ditt inre och yttre ledarskap och bli en mer medveten medskapare med livet.

Kalendarium för 2022

7 680 kr (exkl. moms)

The Silence - Vipasanna

butterfly-23063_1920
7-10. April

The Silence - Vipasanna

butterfly-23063_1920
26-30. Oktober

Margareta (Stockholm)

Inspirerande, kärleksfull, inkännande, stabil och demonstrerar hela tiden hur man som kursledare kan leda och hantera olika situationer baserat på Mindfulness. Jag har uppskattat din värme och humor som funnits med och bidragit till att jag alltid känt mig välkommen och avslappnad.

Om The Silence kursledare

28012018-Rosario-18. high quality - kopia (2)

Rosario Rojas

Rosario Rojas har guidad såväl individen som grupper genom en inre och yttre tansformatorisk resa sedan 2003.
Hon arbetar med Corporate Mindfulness och som Executive Coach för att stödja en medveten tillväxt av inre och yttre “miljöer” också på våra arbetsplatser.

Rosario är född i Venezuela, uppvuxen i Sverige och älskar att resa… få möta människor, djur, platser och att få vara i naturen….
Utöver sin kärlek till att facilitera till ökad Närvaro och Medvetenhet ut i samhället och till Individen har relationen till kroppen varit en stor fascination. Den väcktes tidigt genom dansen och efter 15 års professionellt utövande på Sveriges scener och fortsatt fördjupat utforskande av “rörelser” givit henne en unik förståelse för “Embodiment” - förkroppsligandet av vår inre visdom….

Fysioterapeut och med specialistkompetens inom PsykoSomatisk Fysioterapi.
Föreläsare och Moderator.

Bekvämligheter

Dessa bekvämligheter finns tillgängliga för dig vardagliga.

16+ gäster

40+ yoga shala

7 sovrum

4 badrum

Fullt utrustat kök

Tvättmaskin

Kaffebryggare

Parkering inkluderad

Vegansk mat

All mat ingår

Wifi

Projektor & Bio

TV

Mataffär 5 min.

Bekvämligheter i sovrum

Väsentligheter i badrum

Boende

Gården består för närvarande av ett huvudhus (med stor matplats, ett rymligt vardagsrum, ett lyxigt romantiskt sovrum samt en hel ovanvåning full av sköna sängar och rum), en studio (för konferens, bio, yoga och dans vilken rymmer många men är bara 4x8 meter stor), två gårdsliknande lyxiga lägenheter i ett parhus, en skrivarstuga (med två dubbelsängar) samt flera härliga rumslika terasser med fin utsikt, några med tak.

The Space

Den övre studion är ca 200m2 stor och servar som sal åt ledarskapsutbildningar, yoga, meditation, konferens och övriga aktiviteter.
Större studios med stora varma glaspartier ger dig en panorama utsikt över land och skog.
En 80 kvm öppen terras på plan 2 har många användningsområden.

Vi finns här för dig
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

reCAPTCHA demo: Running both v2 and v3