The Union Vägen till ett djupare möte med dig själv och andra

Att våga vara sig själv, sårbar och på riktigt ta risken att utsätta sig för intimitet genom närhet och närvaro kan vara utmanande. Och det är i våra relationer som vi utvecklas som mest. Denna helgretreat är för dig som är nyfiken och redo att öppna upp för att utforska hur medvetenhet och fördjupad intimitet i relation till dig själv och andra kan expandera ditt liv.

Kalendarium för 2022

7 680 kr exkl. moms

Kursledare

Johan Ekenberg

Johan Ekenberg
11-13.

Februari

Kursledare

Sanna Sanita

sanna-sanita
27-29.

May

Kursledare

Sanna Sanita

sanna-sanita
14-16.

Oktober

Albin M.

”I have been to two workshops with Sanna. If I could take out my heart from my chest and leave it in her hands, I would. That’s the degree of trust I feel to this fantastic teacher. She honours nothing but the highest potential in you, in me, in herself and all of us. If her approach make you feel curious, attracted, nervous or scared - go seek her out right now.”

The Union

Forskning visar att när du är i djupare kontakt med din sårbarhet skapas naturligt empatiska och kärleksfulla relationer med din omgivning. För att du fritt ska kunna känna och ta emot djup kärlek behöver du först upptäcka och fördjupa kärleken inom dig själv.
Under helgen får du genom praktiska övningar möjlighet att komma i kontakt med den gränslösa styrka, tillit och kärlek som finns djupt inne i oss alla. Vår retreat är upplevelseorienterad och samskapas med övriga deltagare. Du kommer under helgen att utforska vad som skapar njutning och glädje inom dig och vad som begränsar och håller dig ifrån värdefulla möten och relationer. Vi kommer att träna på gränssättning och naturlig integritet så att du kan vara mer äkta i ditt relaterande. Att med andra utforska vad det betyder att få kontakt med livet på riktigt skapar en varm känsla av mening och gemenskap.

Denna kursretreat är lämpad för individer oavsett sexuell läggning och riktat till både singlar och par i relation.

Tillit är en central komponent för oss att våga öppna upp för sårbarhet – Björnbackas miljö och kursledarnas erfarenhet stödjer denna frigörande process med ett unikt och exklusivt hållande.
I The Union ingår helpension i sagolik miljö och näringsrik biodynamisk vegansk mat inramat av kursprogrammet.

Packlista:

  • Varma kläder - gärna flera lager då det kommer bli kallare väder)
  • Lediga och bekväma kläder att röra sig i.
  • Träning/yoga kläder
  • Flera ombyten då flera av övningarna innebär fysisk aktivitet.
  • Varma inneskor
  • Ha gärna med dig en uppsättning vita eller ljusa kläder.

Ta med

  • Skrivblock/bok och penna, ickedoftande deodorant.

11/2

15.00-16.00 Anlända och få tillgång till sovrum och landa på Björnbacka

16-18.00 Introduktion och presentation

18-19.00 Middag

19.30 – 22.00 kvällspass

12/2

7.30 – Morgonmeditation

9-10.00  - Frukost

10.30 -13.00 Förmiddagspass

13-14.30 Lunch med promenad

14.30-18.00 – Eftermiddagspass

18-19.00 – Middag

19.30-22.00 Kvällspass

13/2

7.30 – Morgonmeditation

9-10.00 – Frukost

10.30-13.00 – Förmiddagspass

13-14.00 – Lunch

14-15.30 – Delning (sharing)

15.30 – Fika och avslut.

Om The Union kursledare

sanna-sanita

Sanna Sanita

Sanna är rankad top#1 som transformativ ledare i Skandinavien. Hennes sätt att nå fram via tonalitet, frekvens och resonans motiverar till förändring, rörelse och transformation. Hon lämnar avtryck på djupet och leder dig tryggt in på vägen till beständig förändring och större medvetenhet.

Johan Ekenberg

Sanna Sanita

Sanna är rankad top#1 som transformativ ledare i Skandinavien. Hennes sätt att nå fram via tonalitet, frekvens och resonans motiverar till förändring, rörelse och transformation. Hon lämnar avtryck på djupet och leder dig tryggt in på vägen till beständig förändring och större medvetenhet.

Johan Ekenberg

Johan Ekenberg har arbetat med individ-, grupp- och organisationsutveckling sedan sent 80-tal. I många år var han Stockholmsbaserad och har jobbat med över 150 arbetsplatser i östra Sverige. Han har hållit kurser i personlig utveckling och ledarskap över hela landet och har under åren skrivit två böcker samt medverkat i i radio och tv. 

Liv

”Much gratitude for stumbling upon such an inspiring and authentic being. You have inspired me so much on my sexual awakening path. You are magik sister! Love & sparkles ”

Utomhusaktiviteter

Mellan de varmare månaderna är utomhusatmosfären sagolik med Björnbackas lummiga trädgård, terrasser, pergolas, gömda små vrår och underbara lantliga vyer.

Vår matfilosofi

Björnbackas riktlinjer är i största möjliga mån vegetariskt/veganskt, närproducerat och ekologiskt. Vi är en del av det nya paradigmskiftet där miljöhänsyn står i fokus.

Bekvämligheter

Dessa bekvämligheter finns tillgängliga för dig vardagliga.

16+ gäster

40+ yoga shala

7 sovrum

4 badrum

Fullt utrustat kök

Tvättmaskin

Kaffebryggare

Parkering inkluderad

Vegansk mat

All mat ingår

Wifi

Projektor & Bio

TV

Mataffär 5 min.

Bekvämligheter i sovrum

Väsentligheter i badrum

Boende

Gården består för närvarande av ett huvudhus (med stor matplats, ett rymligt vardagsrum, ett lyxigt romantiskt sovrum samt en hel ovanvåning full av sköna sängar och rum), en studio (för konferens, bio, yoga och dans vilken rymmer många men är bara 4x8 meter stor), två gårdsliknande lyxiga lägenheter i ett parhus, en skrivarstuga (med två dubbelsängar) samt flera härliga rumslika terasser med fin utsikt, några med tak.

The Space

Den övre studion är ca 200m2 stor och servar som sal åt ledarskapsutbildningar, yoga, meditation, konferens och övriga aktiviteter.
Större studios med stora varma glaspartier ger dig en panorama utsikt över land och skog.
En 80 kvm öppen terras på plan 2 har många användningsområden.

Vi finns här för dig
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

reCAPTCHA demo: Running both v2 and v3