The Ice and The Breath Mötet med din inre styrka

I denna helgkurs får du lära dig de enkla och extremt verkningsfulla verktyg från Wim Hof metoden som har vetenskapligt testats och visat sig förbättra det mentala, fysiska och emotionella välmåendet. Wim Hof metoden skapar fysiska och mentala fördelar som ger dig ökad resiliens och ett starkare immunförsvar– du kommer att möta dina inre rädslor och motstånd och därmed uppleva en större frihet i ditt liv. Effekten blir mindre stress, ett ökat energiflöde i kroppen, en mycket bättre sömn och en lyckligare vardag.

Wim Hof-metoden baseras på den nederländska äventyraren och stuntmanen Wim Hof som har blivit känd världen över som ”The Iceman”. Hans lära visar på människans alldeles unika sätt att kunna superladda sin inre styrka, hälsa och lycka. En metod som alla kan använda sig av – unga som gamla, sjuka såväl som friska.

Under helgen kommer du att få uppleva andningsövningar som förändrar kroppens kemi, ger energiboost och ger skarpare fokus. Dessutom kommer vi att göra övningar i kyla bland annat isbad där köld används för att stärka det kardiovaskulära systemet och väcka kroppens slumrande styrkereserver. Du kommer att få uppleva hur samverkandet mellan andningen, kylan och rätt attityd avtäcker själens inneboende skönhet och kan leder till ett existentiellt uppvaknande och ett enormt ökat välmående.
I vår retreat The Ice and The Breath ingår helpension i sagolik miljö och näringsrik biodynamisk vegansk mat inramat av kursprogrammet.

Kalendarium för 2022

7 680 kr (exkl. moms)

The Ice and The Breath

anemone-2396299_1920
4-6. March

The Ice and The Breath

anemone-2396299_1920
25-27. November

Om The Ice and The Breath kursledare

Daniel-Mueller-Gonzalez-1

Daniel Mueller-Gonzalez

Daniel Mueller-Gonzalez är certifierad Wim Hof Method Instructor Lv. 2

Daniel är en 'Dan on a mission' för att hjälpa dig att hitta dig själv och din inre kraft, ditt inre lugn, ”ditt större livsuppdrag” och din förmåga att bidra till ett kärleksfullare samhälle.

Han är utbildad i flera olika modaliteter och blev 2017 certifierad Wim Hof instruktör efter 3 års egen träning inom metoden.

Bekvämligheter

Dessa bekvämligheter finns tillgängliga för dig vardagliga.

16+ gäster

40+ yoga shala

7 sovrum

4 badrum

Fullt utrustat kök

Tvättmaskin

Kaffebryggare

Parkering inkluderad

Vegansk mat

All mat ingår

Wifi

Projektor & Bio

TV

Mataffär 5 min.

Bekvämligheter i sovrum

Väsentligheter i badrum

Boende

Gården består för närvarande av ett huvudhus (med stor matplats, ett rymligt vardagsrum, ett lyxigt romantiskt sovrum samt en hel ovanvåning full av sköna sängar och rum), en studio (för konferens, bio, yoga och dans vilken rymmer många men är bara 4x8 meter stor), två gårdsliknande lyxiga lägenheter i ett parhus, en skrivarstuga (med två dubbelsängar) samt flera härliga rumslika terasser med fin utsikt, några med tak.

The Space

Den övre studion är ca 200m2 stor och servar som sal åt ledarskapsutbildningar, yoga, meditation, konferens och övriga aktiviteter.
Större studios med stora varma glaspartier ger dig en panorama utsikt över land och skog.
En 80 kvm öppen terras på plan 2 har många användningsområden.

Vi finns här för dig
Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

reCAPTCHA demo: Running both v2 and v3