Björnbacka Retreats & Kurser

Vi är många som har en djup längtan efter ett mer hållbart, medvetet och kärleksfullt samhälle. Ett samhälle där vi tar hand om både oss själva, varandra och helheten. Vi på Björnbacka bär på övertygelsen om att ett yttre skifte behöver börja med ett inre. Vägen till en friskare värld med fler sundare och mer omtänksamma människor handlar om att få kontakt handlar om att få kontakt med ditt existentiella centrum. 

Våra kurser och retreats har alla fokus på att inre välbefinnande.  

Du är välkommen som privatperson eller i yrkeslivet!

Här börjar din inre resa - Välkommen!
Genuint välbefinnande uppstår när vi tar hand om både vår fysiska och mentala hälsa, likväl som den emotionella och existentiella.

The Leap
Möt din inre ledare

The Leap är en kursprocess utöver det vanliga – Den börjar med fyra dagar på och kring de natursköna markerna vid Björnbacka där du får möta ett team av Sveriges mest erfarna processledare som efter decennier av utforskande designat denna kurs i avancerad självkännedom. Kursen övergår i en 3 månaders online integration som visat sig central för en bestående och hållbar förändring. Dessutom ingår möjligheten att vara en del av ett meningsfullt sammanhang i form av ett livslångt inträde i The Leap Tribe.

18 000 kr (exkl. moms)

The Ice and Breath
Mötet med din inre styrka

På denna helgkurs får du lära dig enkla och extremt effektiva verktyg från Wim Hof-metoden i kombination med de mest progressiva andningsteknikerna från olika Breathwork-discipliner, sammanställda av kursledaren Daniel Mueller-Gonzalez. Dessa har testats vetenskapligt och visat sig förbättra det mentala, fysiska och emotionella välmåendet samt ge dig ökad resiliens och ett starkare immunförsvar.

7680 kr (exkl. moms)

Gustav Widström

The Leap har gett mig möjligheten att kunna vara sårbar, öppna upp och göra genuina skiften inombords som har stor betydelse för mitt liv.
Gett mig en möjlighet att se på händelser, upplevelser i mitt liv som varit jobbiga , smärtsamma och skrämmande men också få möjlighet att uttrycka och växa i min kraft, lycka och glädje vilket är det jag längtar efter.
Upplevelserna och insikterna har inneburit stora skillnader generellt och även i min yrkesroll – kan t.ex sitta i ett möte och om det uppstår utmaningar så vet jag bättre hur jag kan relatera till dom. Om vi skall utföra uppgifter så kan jag lättare samla mig och generera fokus.
the Leap har verkligen hjälpt mig på så många plan…
Gustav Widström - Egen företagare

The Silence
Möt din inre visdom

The Silence är en tyst fyradagars-retreat som kombinerar fundament från den välkända och beprövade Vipassana-traditionen med det senaste inom Mindfulness, neurofysiologi, stressfysiologi och beteendeforskningen. Den är skapad för att stabilisera dig och öka din förmåga att kunna bibehålla balansen även när livet utmanar.

7680 kr (exkl. moms)

The Union
Vägen till ett djupare möte med dig själv och andra

Att våga vara sig själv och sårbar kan vara utmanande. Denna helgretreat är för dig som är nyfiken och redo att öppna upp för att utforska hur medvetenhet och fördjupad intimitet i relation till dig själv och andra kan expandera ditt liv.

7680 kr (exkl. moms)

The Deep Leap
”Ett fördjupat möte med ditt inre ledarskap”

The Deep Leap är en avancerad kurs i medveten närvaro för dig som tidigare upplevt the Leap-processen eller gått andra kurser i självkännedom, och som längtar efter att expandera ditt självledarskap ytterligare. Som namnet antyder kommer vi under fyra dagar gå än djupare i de individuella processer du mött fram till nu.

9200 kr (exkl. moms)

Testimonial

-"Björnbacka en plats att bli hel på"

Vi finns här för dig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

reCAPTCHA demo: Running both v2 and v3