Björnbacka Retreats & Kurser

Vi är många som har en djup längtan efter ett mer hållbart, medvetet och kärleksfullt samhälle. Ett samhälle där vi tar hand om både oss själva, varandra och helheten. Vi på Björnbacka bär på övertygelsen om att ett yttre skifte behöver börja med ett inre. Vägen till en friskare värld med fler sundare och mer omtänksamma människor handlar om att få kontakt handlar om att få kontakt med ditt existentiella centrum. 

Våra kurser och retreats har alla fokus på att inre välbefinnande.  

Du är välkommen som privatperson eller i yrkeslivet!

Här börjar din inre resa - Välkommen!
Genuint välbefinnande uppstår när vi tar hand om både vår fysiska och mentala hälsa, likväl som den emotionella och existentiella.

The Ice and the Breath
Mötet med din inre styrka

I denna helgkurs får du lära dig de enkla och extremt verkningsfulla verktyg från Wim Hof metoden som har vetenskapligt testats och visat sig förbättra det mentala, fysiska och emotionella välmåendet. Wim Hof metoden skapar fysiska och mentala fördelar som ger dig ökad resiliens och ett starkare immunförsvar– du kommer att möta dina inre rädslor och motstånd och därmed uppleva en större frihet i ditt liv. Effekten blir mindre stress, ett ökat energiflöde i kroppen, en mycket bättre sömn och en lyckligare vardag.

7680 kr (exkl. moms)

The Union
Vägen till ett djupare möte med dig själv och andra

Att våga vara sig själv, sårbar och på riktigt ta risken att utsätta sig för intimitet genom närhet och närvaro kan vara utmanande. Och det är i våra relationer som vi utvecklas som mest. Denna helgretreat är för dig som är nyfiken och redo att öppna upp för att utforska hur medvetenhet och fördjupad intimitet i relation till dig själv och andra kan expandera ditt liv.
Forskning visar att när du är i djupare kontakt med din sårbarhet skapas naturligt empatiska och kärleksfulla relationer med din omgivning. För att du fritt ska kunna känna och ta emot djup kärlek behöver du först upptäcka och fördjupa kärleken inom dig själv. Denna kursretreat är lämpad för individer oavsett sexuell läggning och riktat till både singlar och par i relation.

7680 kr (exkl. moms)

Gustav Widström

The Leap har gett mig möjligheten att kunna vara sårbar, öppna upp och göra genuina skiften inombords som har stor betydelse för mitt liv.
Gett mig en möjlighet att se på händelser, upplevelser i mitt liv som varit jobbiga , smärtsamma och skrämmande men också få möjlighet att uttrycka och växa i min kraft, lycka och glädje vilket är det jag längtar efter.
Upplevelserna och insikterna har inneburit stora skillnader generellt och även i min yrkesroll – kan t.ex sitta i ett möte och om det uppstår utmaningar så vet jag bättre hur jag kan relatera till dom. Om vi skall utföra uppgifter så kan jag lättare samla mig och generera fokus.
the Leap har verkligen hjälpt mig på så många plan…
Gustav Widström - Egen företagare

The Silence
Möt din inre visdom

The Silence är en tyst retreat inspirerad av Vipassana( beprövad erfarenhet) och av den senaste forskningen bla neurofysiologi, stressfysiologi och beteendeforskning. 
Allt för att stabilisera dig i ett naturlig varande i närvaro och öka din förmåga att kunna bibehålla balansen även när det utmanar.

Ordet ”Vipassana” betyder ”att se något som det är” och är en av världens äldsta meditationstekniker. Genom att reducera vardagsbruset och skärpa dina sinnen ger det dig en unik upplevelse av verkligheten med klarare ögon, med ökad omtanke och omsorg om dig själv, andra och livet.

Tar du dig an den utmaningen, med erfaren vägledning, frigör du mer av din inre rikedom, för du ett mer levande liv.

Du för verktyg och förhållningssätt för att snabbare kunna implementera din vishet in i din vardag .

Du får ny kraft och energi att sunt kunna navigera ditt inre och yttre ledarskap och bli en mer medveten medskapare med livet.

7680 kr (exkl. moms)

The Leap
Möt din inre ledare

The Leap är en kursprocess utöver det vanliga – Den börjar med fyra dagar på och kring de natursköna markerna vid Björnbacka där du får möta ett team av Sveriges mest erfarna processledare som efter decennier av utforskande designat denna kurs i avancerad självkännedom. Kursen övergår i en 3 månaders online integration som visat sig central för en bestående och hållbar förändring. Dessutom ingår möjligheten att vara en del av ett meningsfullt sammanhang i form av ett livslångt inträde i The Leap Tribe.

18 000 kr (exkl. moms)

The Deep Leap
”Ett fördjupat möte med ditt inre ledarskap”

The Deep Leap är ett fyradagars fördjupningsretreat för dig som tidigare upplevt the Leap processen och längtar efter att expandera ytterligare, i självledarskap, autentiskt, genuint och medvetet.
Ju djupare dina ”rötter” är förankrade, ju mer kommer du expandera och växa i din inre potential - med dig själv, tillsammans med andra.

Kursretreatet är även lämpad för dig som tidigare upplevt kurser i avancerad självkännedom.
för säkerställande av stringens önskar vi dig som inte redan gått the Leap att maila om@bjornbacka.se och beskriva dina erfarenheter innan bokning.

9200 kr (exkl. moms)

Testimonial

-"Björnbacka en plats att bli hel på"

Vi finns här för dig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

reCAPTCHA demo: Running both v2 and v3