Det nya centret på Björnbacka har skissats på under flera år. Vi är så redo.

Ludde

Ludvig von Bahr

Grundare och ägare av Björnbacka. Ludvig utvecklar nya sätt att påverka inre- och yttre ledarskap. Med hans mångåriga bakgrund inom såväl näringsliv som personlig & ledarskapsutveckling, agerar han brygga mellan olika aktörer.  Läs mer om kursen The leap vilken är Björnbackas högklassiga baskurs för personligt inre ledarskap. Ludvig älskar att lekfullt bjuda in och skapa optimala förutsättningar för företag, ledningsgrupper och team att uppleva större värde, syfte och mening i sina möten. Detta i samarbete med hans fru Louise.

Omdömen

-"Björnbacka en plats att bli hel på"

Bästa platsen för ditt evenemang i Sverige 2021/22

Oavsett om du väljer Björnbacka för att organisera företagsevenemang, konferens, teambuilding, ceremonier eller om du kommer med dina vänner eller familj, kommer du få uppleva en lugn plats mitt i naturen med en stor paradislik trädgård och ett unikt hem som boende med fullt utrustat stort kök. 5 stycken öppna spisar tillsammans med separat värmesystem i varje rum ger dig enkelhet och komfort att koppla av, återhämta dig eller ha meningsfulla samtal med dina lagkamrater och vänner. Att sova i BB-rum utan allt stadsbrus påminner dig om hur det känns att somna i total tystnad och lugn.

Organisera företagsevenemang i Sverige

Genom att organisera din konferens eller företagskickoff hos oss får du möjlighet att möta dina kollegor i en oas mitt i naturen men ändå så nära Stockholm city. Våra umgängesrum är rustade för konferenskänsla med såväl projektor och biomöjlighet som skrivbordsmetarial. Fullt utrustat kök med egna kockar om så önskas. Långbord i rustik miljö tillåter 20 personer att avnjuta måltider morgon, middag och kväll. I kontrast till era möten och middagar kan föreslås guidade turer med medhavd kaffe på någon av våra vandringsleder bara några hundra meter från Björnbacka. Det finns 6 enskilda unika sovrum med minst en säng i varje.

Fredrik Bengtsson

Första gången jag kom till Björnbacka kände jag tydligt att detta var en plats där människor levt i kärlek och haft kul. Kärleken hade i sin tur fått kreativiteten att blomma vilket skapat en plats som både förmedlar en känsla av värme och lust att utforska livets mysterium.

 

Fredrik Bengtsson - Psykolog, författare, hållbarhetskonsult samt grundare till podden ”jakten på det goda livet”

Vårt pågående center

Ett paradigmskifte

Björnbacka nya center står nu äntligen färdigt efter flera års projektering och planering.
Designen ärt skapad för att smälta in i den omgivande naturen och agera bro till den äldre delen av gården ovanför.
Centret välkomnar Björnbacka nere från vägen och entreerna, omgett av parkering & öppna ytor för umgänge.

Vi finns här för dig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

reCAPTCHA demo: Running both v2 and v3