Det nya centret på Björnbacka har skissats på under flera år. Vi är så redo.

Ludde

Ludvig von Bahr

Grundare och ägare av Björnbacka. Ludvig utvecklar nya sätt att påverka inre- och yttre ledarskap. Med hans mångåriga bakgrund inom såväl näringsliv som personlig & ledarskapsutveckling, agerar han brygga mellan olika aktörer.  Läs mer om kursen The leap vilken är Björnbackas högklassiga baskurs för personligt inre ledarskap. Ludvig älskar att lekfullt bjuda in och skapa optimala förutsättningar för företag, ledningsgrupper och team att uppleva större värde, syfte och mening i sina möten. Detta i samarbete med hans fru Louise.

Möten på Björnbacka

Louise von Bahr

Louise fokusområdet är framför allt privata sessioner inom djupgående terapeutisk och emotionell massage vilka kan ge transformerande resultat - Läs mer här. Utöver de privata sessionerna kan ni boka in Louise för att hjälpa er skapa nischade workshops för företag eller grupp i form av släkt eller vänskapssammankomster. Dessa workshops kan exempelvis handla om meditationsövningar, ”lära-känna-varandra-samtalslekar”, yoga, dans, fysiska lekar för kick offs, möhipppor eller guidade massagetimmar för vänner, partner eller kollegor. 

Louise-1

Omdömen

-"Björnbacka en plats att bli hel på"

Bästa platsen för ditt evenemang i Sverige 2020/21

Oavsett om du väljer Björnbacka för att organisera företagsevenemang, konferens, teambuilding, ceremonier eller om du kommer med dina vänner eller familj, kommer du få uppleva en lugn plats mitt i naturen med en stor paradislik trädgård och ett unikt hem som boende med fullt utrustat stort kök. 5 stycken öppna spisar tillsammans med separat värmesystem i varje rum ger dig enkelhet och komfort att koppla av, återhämta dig eller ha meningsfulla samtal med dina lagkamrater och vänner. Att sova i BB-rum utan allt stadsbrus påminner dig om hur det känns att somna i total tystnad och lugn.

Organisera företagsevenemang i Sverige

Genom att organisera din konferens eller företagskickoff hos oss får du möjlighet att möta dina kollegor i en oas mitt i naturen men ändå så nära Stockholm city. Våra umgängesrum är rustade för konferenskänsla med såväl projektor och biomöjlighet som skrivbordsmetarial. Fullt utrustat kök med egna kockar om så önskas. Långbord i rustik miljö tillåter 20 personer att avnjuta måltider morgon, middag och kväll. I kontrast till era möten och middagar kan föreslås guidade turer med medhavd kaffe på någon av våra vandringsleder bara några hundra meter från Björnbacka. Det finns 6 enskilda unika sovrum med minst en säng i varje.

Fredrik Bengtsson

Första gången jag kom till Björnbacka kände jag tydligt att detta var en plats där människor levt i kärlek och haft kul. Kärleken hade i sin tur fått kreativiteten att blomma vilket skapat en plats som både förmedlar en känsla av värme och lust att utforska livets mysterium.

 

Fredrik Bengtsson - Psykolog, författare, hållbarhetskonsult samt grundare till podden ”jakten på det goda livet”

Vårt pågående center

Ett paradigmskifte

Björnbackas nya retreat center är i full byggprocess och väntas stå klar vintern 2020/21. Du möter stommen till bygget där du parkerar bilen men Björnbacka gård ligger lite avskilt från centret. Vem som helst kan hyra centret, men vi ser gärna att ni håller en ton inom en medveten hållning. Kurs som privat tillställning. Vi stöttar inga alkoholfester, droger eller opassande events. Prata med oss så tar vi ställning till det.

Massage eller yoga på Björnbacka

Om du är intresserad av att integrera kropp och själ vid ditt besök på Björnbacka så är du välkommen att kontakta värdinnan Louise von Bahr. Du kan antingen höra av dig innan eller under pågående vistelse för utökad upplevelse. Du har även möjlighet att anlita Louise för skräddarsydda kreativa arrangemang som stärker inspiration och lust.
Välkända yogalärare som Josefine Bengtsson och Victor Fridh har rötter på Björnbacka och kan med fördel bokas. Se mer under samarbetspartners där det finns länkar till varje aktör.

Björnbackas partners

Vi samarbetar med några väl utvalda samarbetspartners vilka vi anser har stort inflytande på vårt samhälles positiva utveckling.

Pamela von Sabljar

Pamela har över 20 års erfarenhet av ledarskapsutveckling, personlig utveckling och beteendevetenskap. Genom åren har hon arbetat inom både näringslivet, den offentliga sektorn och privatpersoner. Hennes arbete har grundats i hennes passion för person,- grupp- och organisationsutveckling. 

Premleena Wettergran

Premleena är en av landets främsta kursledare inom kategorin inre ledarskap. Hon har mer än 30 års erfarenhet inom ämnet och var bland annat ansvarig kursledare på kursgården Mullingstorp under många år.

Osho terapeut, Reiki healing master, the work, transformerande moderna meditations tekniker.

Amanada

Ett helt fantastiskt ställe! En vacker och underbart avkopplande miljö. Flera fina sociala ytor såväl inomhus som utomhus. Sköna sängar och gott om plats för många gäster. Generösa och omtänksamt värdpar. Rekommenderas starkt!

 

Airbnb omdömen

Vi finns här för dig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Invalid Email
Invalid Number