Möten, konferens & kick-off
För exklusiva möten i naturen

Positiv & inspirerande mötesmiljö

Gården består för närvarande av ett huvudhus med stor matplats, ett rymligt vardagsrum, ett lyxigt sovrum samt en hel ovanvåning full av sköna sängar och rum. En studio för konferens, bio, yoga och dans vilken rymmer många. Två gårdsliknande lyxiga lägenheter, en skrivarstuga med två dubbelsängar samt flera härliga rumslika terasser med fin utsikt, några med tak. Här kan ni laga mat tillsammans, vandra i den vackra naturen, köra ett riktigt hårt fyspass eller njuta ett lugnt yoga-pass tillsammans med kollegorna. Många fler aktiviteter finns tillgängliga på förfrågan.

19+ gäster

7 sovrum

Projektor

Fullt utrustat kök

Boka konferens hos oss

Vi finns här för dig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

reCAPTCHA demo: Running both v2 and v3

Omdömen

Erik Fernholm ~ CEO & Co-founder at 29k

Play Video

Skapa det perfekta mötet hos oss

Björnbacka är optimerad för att människor ska släppa press och stress, slå på nyfikenheten, öppna upp och komma närmare både varandra och de lösningar som ska utveckla verksamheten framåt.

Björnbacka Events & Retreats

Företagsevent

Genom att organisera din konferens eller företagskickoff hos oss får du möjlighet att möta dina kollegor i en oas mitt i naturen men ändå så nära Stockholm city. Våra umgängesrum är rustade för konferenskänsla med såväl projektor och biomöjlighet som skrivbordsmetarial. Fullt utrustat kök med egna kockar om så önskas. Långbord i rustik miljö tillåter 20 personer att avnjuta måltider morgon, middag och kväll. I kontrast till era möten och middagar kan föreslås guidade turer med medhavd kaffe på någon av våra vandringsleder bara några hundra meter från Björnbacka. Det finns 6 enskilda unika sovrum med minst en säng i varje. Så räkna med att dela rum/countrylägenhet. Totalt 19 sängar. Läs mer under beskrivningen av rum.

Rumsbeskrivningar huvudhuset

  1. Ett vackert rum som ofta används som bröllopsrum. Det finns ett av rummen som är romantiskt utöver det vanliga. Det ligger längst in i en av flyglarna i huvudhuset, invid vardagsrummet.
  2. Rum: Med utsikt över nejden har ni här 2 st enkelsängar att hålla tillgodo med. Hängare samt skrivbord i lantlig tappning.
  3. Rum: Med utsikt över trädgård och torpen i trädgården finner ni här 2 st enkel sängar som i rum nr:2. Detta rum är dock något större. Förvaring, hängare och skrivbord.
  4. Rum: I detta rum finner ni 4 stora sovkojor (1.20 - 1.40 sängar) med hög komfort och ljus fräsch känsla. Sängarna står på 1 dm platåer och skapar därmed en trevlig sängyta. 

Köket

Ett välutrustat lantligt kök samt chillout-soffor i burspråk. Vackra gammaldags spröjsade glasdörrar vetter ut mot terrass och tempel. Köket är stort och välutrustat. Våra kockar har rustat upp lådor och förvaringsutrymmen med köksverktyg, köksmaskiner och porslin så att ni som gäster inte behöver tänka på att ta med något för er ankomst. Vi förser er med kaffe och te vid en vacker träskänk som även fungerar utmärkt som serveringsbord. I den lilla tvättstugan invid skafferiet finner ni stora lådor för källsortering vilket är en viktig del för vårt miljötänk.
I köket finns både en stor glaskamin som fungerar som en viktig uppvärmningskälla samt en gammal vacker öppen spis. När du tittar in i lågorna kan du urskilja spännande berättelser, se själv.

Bekvämligheter

Dessa bekvämligheter finns tillgängliga för dig vardagliga.

16+ gäster

40+ yoga shala

7 sovrum

4 badrum

Fullt utrustat kök

Tvättmaskin

Kaffebryggare

Parkering inkluderad

Vegansk mat

All mat ingår

Wifi

Projektor & Bio

TV

Mataffär 5 min.

Bekvämligheter i sovrum

Väsentligheter i badrum

Omdömen

Samuel Young ~ Head of ICAx at ICA Gruppen

Play Video

Testimonial

Björnbacka är verkligen något utöver utöver det vanliga! Det är tydligt att Louise och Ludvig lagt ner både tid, hjärta och omsorg på att skapa en oas för meningsfullhet. Både husen och trädgården är magiska. Vi kommer garanterat tillbaka! TACK!

Sanna Airbnb

Utomhusaktiviteter

Björnbacka befinner sig i ett oerhört vackert ekosystem omringat av fält, skog, hästgårdar, sjöar som erbjuder en massa naturupplevelser. Man ser ofta djur som älg, rådjur, räv ströva förbi... Många vandringsleder, löpspår, naturreservat, runstenar, sjöar, skogar finns tillgängliga i direkt anslutning. Skogarna är rika på svamp & bär beroende på säsong. Bada i den vackra sjön uttran.

Vår matfilosofi

Björnbackas riktlinjer är i största möjliga mån vegetariskt/veganskt, närproducerat och ekologiskt. Vi är en del av det nya paradigmskiftet där miljöhänsyn står i fokus.

Asset 18400
Asset 18400

Björnbackas partners

Vi samarbetar med några väl utvalda samarbetspartners vilka vi anser har stort inflytande på vårt samhälles positiva utveckling. Våra partners är med och samskapar Björnbackas riktlinjer med meningsfullt innehåll till våra kunders företagskonferenser eller andra events. Du som kund är välkommen att vända dig till oss med en förfrågan där vi i samråd tar fram ett passande innehåll som är förankrade i era behov. Se även respektive partners inriktning via nedan länk.

Premleena Wettergran

Premleena Wettergran

Premleena är en av landets främsta kursledare inom kategorin inre ledarskap.
Louise-1

Louise von Bahr

Delägare samt kroppsterapeut. Anordnar bland annat kvinnoevents och massage workshops.
Gunnar Michanek

Gunnar Michanek

mindfullnessledare och medgrundare till företagen Minds Unlimited och Mindfullnessgruppen.
Ann Nilsson Ahnstedt - profile

Ann Nilsson Ahnstedt

De senaste två decennierna Ann har hon lett grupper i personlig utveckling, sorgebearbetning och mindfulness med en stor bredd av grupper.
Jörgen Krantz

Jörgen Krantz

improvisationsteaterskådespelare, psykodramatiker, och konstnärlig ledare.
Navid Modiri - partners

Navid Modiri

svensk programledare, musiker, föreläsare, författare, samtalsaktivist, inspiratör och artist.
Josefine Bengtsson

Josefine Bengtsson

fantastisk yogalärare världen över
Gustaf Josefsson

Gustaf Josefsson

framtidsanalytiker och föreläsare.

Omdömen

-"Björnbacka en plats att bli hel på"

Vi finns här för dig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

reCAPTCHA demo: Running both v2 and v3