Loading Events

The Leap – Möt din inre ledare
The Leap – Möt din inre ledare The Leap – Björnbackas signaturretreat där du hittar sann mening och tillit. Till dig själv!
The Leap – Björnbackas signaturretreat där du hittar sann mening och tillit. Till dig själv!

30.03.2022 - 5.04.2022

När vi pratar om ”Nudging”, i näringslivet menas att ge någon en knuff i rätt riktning. Varför inte vara den som ger dig själv den knuffen. Tar språnget till att vara självnavigerande, på riktigt. I kärnan av kärlek och trygghet. I dig själv.

Full beskrivning

The Leap är en kursprocess utöver det vanliga – Ett team av Sveriges mest erfarna processledare har efter decennier av utforskande designat denna kurs i avancerad självkännedom. Processen ger dig möjlighet att utforska vad känslor som rädsla, oro, ilska, sorg, frustration eller bekräftelsebehov egentligen bottnar i och hur du kan gå vidare i livet utan att fastna i dem. Att få insikter i vem du är på riktigt, hitta harmoni och djupare närvaro i nuet. Syftet är att leda dig till hållbara förändringar i beteendemönster som idag hindrar dig att leva din fulla potential.
The Leap står för att transformation (omvandling, omformning, ombildning, ändring, övergång) är den enda möjligheten till ett äkta och mer kärleksfullt liv. Med hjälp av olika specialdesignade övningar, meditationer och samtal, enskilt och i grupp, får du under processen tillgång till konkreta verktyg för hur du kan ta en mer aktiv roll i skapandet av just din livssituation och självledarskap.

Video Testimonial

Kursledare

Premleena Wettergran

Premleena Wettergran

Ja denna välrenommerade kvinna har vi äran att sammarbeta med och det är vi stolta över. Premleena är en av landets främsta kursledare inom kategorin inre ledarskap. Hon har mer än 30 års erfarenhet inom ämnet och var bland annat ansvarig kursledare på kursgården Mullingstorp under många år, därefter med och initierade kurscentret Baravara och skapade de idag berömda “Dörröppnar” processerna samt ledde dem i över ett decennium. Centren är vida kända för sina kurser inom personlig utveckling.

Pontus_Holmgren_the-leap

Pontus Holmgren

Jag har jobbat med personlig utveckling, ledarskap och organisation internationellt sedan mitten på 90-talet. Jag drivs av övertygelsen att medvetna individer ökar förutsättningarna för samhället att hantera de komplexa utmaningar vi har. Jag är leg psykolog, skådespelare och tränad i Urban Tantra-traditionen. Närvaro, djupt lyssnande och lekfullhet är ledstjärnor för mig. The Leap en fantastisk process som gör det möjligt för oss att komma närmare oss själva och leva livet mer till sin fulla potential. Jag fram emot att leda integrationsprocessen för deltagare i The Leap.

Staffan_Åkerblom_the-leap -2 - kopie

Staffan Åkerblom

Jag har mer än 25 års erfarenhet av att arbeta med personlig utveckling, ledarskap och organisationsutveckling. En övertygelse jag har är att medveten närvaro till det inre livet leder till klokare val, vitalitet och glädje. Jag är handledare av bl.a. The Human Element, Kärnkvaliteter och Growth Edge Coaching, som handlar om att guida personer på den inre resan – den längsta av våra resor. Kärlek, ledarskap och bus är några ledord för mig i min gärning, inte minst i rollen som facilitator av integrationen efter intensivdagarna på Björnbacka.

12120002_10153060433437187_3984466052491724118_o

Meet the initiator

Ludvig von Bahr

grundare och initiativtagare till Björnbacka och The Leap. En serieentreprenör som under decennier varit med och moderniserat olika branscher. Sedan hans utbrändhet för 15 år sedan har han gjort en helomvändning och fokuserat på välmående och hållbart självledarskap. För egen del har han gjort en fördjupad resa i medvetenhetsutveckling runt om i världen med över15’000 timmars av träning inom Mindfulness, meditation och emotionell intelligens träning. Ludvigs arbete präglas av närvaro och hans förmåga att kombinera sitt kunnande om affärslivets utmaningar och hållbart inre ledarskap.

Testimonial

Sara Damber, CEO Stenbeck stiftelse och Grundare av Friends

”För mig är alla ord redan sagda, allt prat känns så tonlöst, alla mina tankar hade tagit över och trängt undan mina känslor. Min kropp styrdes obarmhärtigt av mitt mind. Men efter fyra dagar, som känns som fyra veckor (på ett bra sätt) så andas jag djupare och känner närvaron av mitt hjärta. Livet har fyllts i med nya färger. Suddighet har bytts ut till klarhet. The Leap är en magisk plats där du inte möter namn och titlar utan människor, sårbarhet och genuinitet. Jag kände mig trygg hela vägen. Omhuldad och utmanad i en perfekt balans. Och tystnaden, så underbar. Tack. Resan fortsätter nu.

Boka The Leap

To find out more about The Leap and available dates click the button below.

30.03.2022 - 5.04.2022

Bekvämligheter

Dessa bekvämligheter finns tillgängliga för dig vardagliga.

16+ gäster

40+ yoga shala

7 sovrum

4 badrum

Fullt utrustat kök

Tvättmaskin

Vegansk mat

All mat ingår

Wifi

Parkering inkluderad

TV

Mataffär 5 min.

Väsentligheter i badrum

Projektor & Bio

Bekvämligheter i sovrum

Kaffebryggare

Strykjärn

Husdjursvänliga

Björnbacka Events & Retreats

”förlora dig in i skogen”

Utomhus aktiviteter

Mellan de varmare månaderna är utomhus atmosfären sagolik med Björnbackas lummiga trädgård, terrasser, pergolas, gömda små vrår och underbara lantliga vyer.

Vår matfilosofi

Björnbackas riktlinjer är i största möjliga mån vegetariskt/veganskt, närproducerat och ekologiskt. Vi är en del av det nya paradigmskiftet där miljöhänsyn står i fokus.

Boende

Längan består av två spegelvända lantliga lägenheter med snygg design. Spröjsade fönster på tre håll samt terrass på på baksida och framsida. Välutrustade toaletter med dusch och värmegolv. Sovloft med brant järntrappa, 2 st 80 cm bäddar. En lyxig säng med plats för två personer (1.40) Sovalkov med utsikt över hästhagen. 

The Space

Den övre studion är ca 200m2 stor och servar som sal åt ledarskapsutbildningar, yoga, meditation, konferens och övriga aktiviteter.
Större studios med stora varma glaspartier ger dig en panorama utsikt över land och skog.
En 80 kvm öppen terras på plan 2 har många användningsområden.

Vi har en hel rad planlagda retreats och händelser som vi hoppas få chansen att möta just dig på.

Varmt välkommen till vår kalender av upplevelser på Björnbacka

Vi välkomnar er retreatledare, ledningsgrupper, teams, organisationer, familjer, vänner som planerar något slags event, konferens, ceremoni här.