Björnbacka – för alla stunder i livet.

Björnbacka brukar beskrivas som den perfekta platsen att hitta balans, återfå energi och lära känna inspirerande människor.

Vi erbjuder en atmosfär där detta sker naturligt och där man känner sig som hemma, trots att det är första gången man besöker oss. Och vi vill att känslan när man lämnar oss är att man snart vill återvända igen.

Hos oss kan du som privatperson kliva in på en inre resa via våra retreats eller kanske vill du hyra denna magiska plats till en släktträff eller kalas – eller kanske är det tid för ett bröllop?

Var du en befinner dig i livet – Björnbacka finns här för dig!

Björnbacka

Gården består för närvarande av ett huvudhus (med stor matplats, ett rymligt vardagsrum, ett lyxigt romantiskt sovrum samt en hel ovanvåning full av sköna sängar och rum), en studio (för konferens, bio, yoga och dans vilken rymmer många men är bara 4x8 meter stor), två gårdsliknande lyxiga lägenheter i ett parhus, en skrivarstuga (med två dubbelsängar) samt flera härliga rumslika terasser med fin utsikt, några med tak.

30 gäster

7 sovrum

6 badrum

Fullt utrustat kök

Vi finns här för dig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

reCAPTCHA demo: Running both v2 and v3

Bästa platsen för ditt evenemang

Björnbacka är en fin plats för intima och unika sammankomster och fester. Med den romantiska rustika miljön, såväl inomhus som i trädgårdarna, får ni garanterat ett evenemang av hög kvalité. Trädgårdens och terrassernas skönhet, och de invidliggande skogarna, sjöarna och fälten gör Björnbacka till en magiska plats. 

Ert evenemang kan skräddarsys enligt era önskemål

Även vår studio, det så kallade ”Templet” som ofta används som kurssal för mindfulness och yoga är en vacker plats att avnjuta middagen på. Rummet är dock inte lika stort som köket, ca 4 x 9 meter stort med en fin djup eldstad och fönster med utsikt över nejden. Fördelen med detta rum är att kocken kan arbeta mer ostört. Vi kan rekommendera att maten är färdig och planerad på ett sätt där det inte kräver så mycket grytslammer utan snarare tid och plats för uppläggning och detaljer.

Omdömen

-"Björnbacka en plats att bli hel på"

Bästa platsen för ditt evenemang

Längan består av två spegelvända lantliga lägenheter med snygg design. Spröjsade fönster på tre håll samt terrass på på baksida och framsida. Välutrustade toaletter med dusch och värmegolv. Sovloft med brant järntrappa, 2 st 80 cm bäddar. En lyxig säng med plats för två personer (1.40) Sovalkov med utsikt över hästhagen. 

Bästa platsen för ditt evenemang

Vi är en del av det nya paradigmskiftet där miljöhänsyn står i fokus. Därför vill vi uppmuntra våra gäster att följa dessa riktlinjer. Vi kan rekommendera fisk eller vilt som ett komplement till det vegetariska om så önskas. Våra egna kockar är skickliga och ger gästerna färgglada överraskningar, såväl för och varmrätt som efterrätt och tilltugg.

Testimonial

Ett helt fantastiskt ställe! En vacker och underbart avkopplande miljö. Flera fina sociala ytor såväl inomhus som utomhus. Sköna sängar och gott om plats för många gäster. Generösa och omtänksamt värdpar. Rekommenderas starkt!

Amanda ~ Airbnb

Bekvämligheter

Dessa bekvämligheter finns tillgängliga för dig vardagliga.

16+ gäster

40+ yoga shala

7 sovrum

4 badrum

Fullt utrustat kök

Tvättmaskin

Kaffebryggare

Parkering inkluderad

Vegansk mat

All mat ingår

Wifi

Projektor & Bio

TV

Mataffär 5 min.

Bekvämligheter i sovrum

Väsentligheter i badrum

Förlora dig in i skogen

Utomhusaktiviteter

Mellan de varmare månaderna är utomhusatmosfären sagolik med Björnbackas lummiga trädgård, terrasser, pergolas, gömda små vrår och underbara lantliga vyer.

Vår matfilosofi

Björnbackas riktlinjer är i största möjliga mån vegetariskt/veganskt, närproducerat och ekologiskt. Vi är en del av det nya paradigmskiftet där miljöhänsyn står i fokus.

Vi finns här för dig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

reCAPTCHA demo: Running both v2 and v3