Hyr hela Björnbacka eller en mindre del för din familjeträff, släktträff, bröllop, fest eller evenemang.

Bästa platsen för ditt evenemang

Björnbacka är en fin plats för intima och unika bröllop och ceremonier. Med den romantiska rustika miljön, såväl inomhus som i trädgårdarna, får ni garanterat ett bröllop och ceremonier av hög kvalité. Vi skulle främst rekommendera sommaren på grund av trädgårdens och terrassernas skönhet, och de invidliggande skogarna, sjöarna och fälten som är ljusa in vid midnatt. Om bröllopet äger rum då vädret inte tillåter mat och dans utomhus hänvisas middagen till det stora rymliga köket, se bilderna.

Ert bröllop kan skräddarsys enligt era önskemål

Även vår studio, det så kallade ”Templet” som ofta används som kurssal för mindfulness och yoga är en vacker plats att avnjuta middagen på. Rummet är dock inte lika stort som köket, ca 4 x 9 meter stort med en fin djup eldstad och fönster med utsikt över nejden. Fördelen med detta rum är att kocken kan arbeta mer ostört. Vi kan rekommendera att maten är färdig och planerad på ett sätt där det inte kräver så mycket grytslammer utan snarare tid och plats för uppläggning och detaljer.

Omdömen

-"Björnbacka en plats att bli hel på"

Fest & bröllop på Björnbacka

Björnbacka

Gården består för närvarande av ett huvudhus (med stor matplats, ett rymligt vardagsrum, ett lyxigt romantiskt sovrum samt en hel ovanvåning full av sköna sängar och rum), en studio (för konferens, bio, yoga och dans vilken rymmer många men är bara 4x8 meter stor), två gårdsliknande lyxiga lägenheter i ett parhus, en skrivarstuga (med två dubbelsängar) samt flera härliga rumslika terasser med fin utsikt, några med tak.

19+ gäster

7 sovrum

4 badrum

Fullt utrustat kök

Vi finns här för dig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Bästa platsen för ditt evenemang

Längan består av två spegelvända lantliga lägenheter med snygg design. Spröjsade fönster på tre håll samt terrass på på baksida och framsida. Välutrustade toaletter med dusch och värmegolv. Sovloft med brant järntrappa, 2 st 80 cm bäddar. En lyxig säng med plats för två personer (1.40) Sovalkov med utsikt över hästhagen. 

Bästa platsen för ditt evenemang

Vi är en del av det nya paradigmskiftet där miljöhänsyn står i fokus. Därför vill vi uppmuntra våra gäster att följa dessa riktlinjer. Vi kan rekommendera fisk eller vilt som ett komplement till det vegetariska om så önskas. Våra egna kockar är skickliga och ger gästerna färgglada överraskningar, såväl för och varmrätt som efterrätt och tilltugg.

Testimonial

Ett helt fantastiskt ställe! En vacker och underbart avkopplande miljö. Flera fina sociala ytor såväl inomhus som utomhus. Sköna sängar och gott om plats för många gäster. Generösa och omtänksamt värdpar. Rekommenderas starkt!

Amanda ~ Airbnb

Bekvämligheter

Dessa bekvämligheter finns tillgängliga för dig vardagliga.

19+ gäster

7 sovrum

4 badrum

Fullt utrustat kök

Tvättmaskin

Familjevänliga

Wifi

Parkering inkluderad

TV

Mataffär 5 min.

Bio

Bekvämligheter i sovrum

Kaffebryggare

Strykjärn

Husdjursvänliga

Björnbacka events & retreats

”förlora dig in i skogen”

Utomhusaktiviteter

Mellan de varmare månaderna är utomhusatmosfären sagolik med Björnbackas lummiga trädgård, terrasser, pergolas, gömda små vrår och underbara lantliga vyer.

Vår matfilosofi

Björnbackas riktlinjer är i största möjliga mån vegetariskt/veganskt, närproducerat och ekologiskt. Vi är en del av det nya paradigmskiftet där miljöhänsyn står i fokus.

Testimonial

Tack för en fantastisk vistelse på er fina gård!! Vi uppskattade verkligen lugnet och sinnesstämningen som hägrar på denna meditativt lugna plats! Vi kommer tillbaka när nya meditationscentret är klart!

Kristin ~ Airbnb

Anmäl dig här

För att få nyheter om Björnbackas kurser, retreats och events.
!
!
Something went wrong. Please check your entries and try again.

Vi finns här för dig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.