Sov gott nära naturen Modernt och bekvämt

Björnbacka

Gården består för närvarande av ett huvudhus (med stor matplats, ett rymligt vardagsrum, ett lyxigt romantiskt sovrum samt en hel ovanvåning full av sköna sängar och rum), en studio (för konferens, bio, yoga och dans vilken rymmer många men är bara 4x8 meter stor), två gårdsliknande lyxiga lägenheter i ett parhus, en skrivarstuga (med två dubbelsängar) samt flera härliga rumslika terasser med fin utsikt, några med tak.

19+ gäster

7 sovrum

4 badrum

Fullt utrustat kök

Vi finns här för dig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Invalid Email

Björnbacka Events & Retreats

Bästa platsen för ditt evenemang

Oavsett om du väljer Björnbacka för att organisera företagsevenemang, konferens, teambuilding, ceremonier eller om du kommer med dina vänner eller familj, kommer du få uppleva en lugn plats mitt i naturen med en stor paradislik trädgård och ett unikt hem som boende med fullt utrustat stort kök. 5 stycken öppna spisar tillsammans med separat värmesystem i varje rum ger dig enkelhet och komfort att koppla av, återhämta dig eller ha meningsfulla samtal med dina lagkamrater och vänner. Att sova i BB-rum utan allt stadsbrus påminner dig om hur det känns att somna i total tystnad och lugn.

Oförglömliga stunder med nära & kära

Björnbacka är en unik plats att skapa minnesvärda upplevelser i form av ceremonier - vara det bröllop, möhippor, överraskningar, evenemang, dop mm. - så har ni möjlighet till en fridfull tid att integrera det som behöver få landa eller firas. Våra gäster har varit otroligt nöjda med sina vistelser. Här finns nästan allt du kan tänka dig - Salar för workshops, rymligt fullt utrustat lantkök med avslappningsytor, en sagolik trädgård med flera terrasser - med eller utan tak, unika mysiga eller lyxiga sovrum. Att somna på Björnbacka får dig att alltid vilja ligga kvar i sängen - då tystnaden och komforten är magisk, omringad av skog, sjö och skogens djur. Ofta brukar kommentaren vara att ”varför bokade vi inte fler dagar” eller ”är det OK om vi flyttar in?"

Företagsevent

Genom att organisera din konferens eller företagskickoff hos oss får du möjlighet att möta dina kollegor i en oas mitt i naturen men ändå så nära Stockholm city. Våra umgängesrum är rustade för konferenskänsla med såväl projektor och biomöjlighet som skrivbordsmetarial. Fullt utrustat kök med egna kockar om så önskas. Långbord i rustik miljö tillåter 20 personer att avnjuta måltider morgon, middag och kväll. I kontrast till era möten och middagar kan föreslås guidade turer med medhavd kaffe på någon av våra vandringsleder bara några hundra meter från Björnbacka. Det finns 6 enskilda unika sovrum med minst en säng i varje. Så räkna med att dela rum/countrylägenhet. Totalt 19 sängar. Läs mer under beskrivningen av rum.

Omdömen

-"Björnbacka en plats att bli hel på"

Danska längan

Längan består av två spegelvända lantliga lägenheter med schysst design. Spröjsade fönster på tre håll samt terrass på baksida och framsida. Välutrustade toaletter med dusch och värmegolv. Sovloft med brant järntrappa, 2 st 80 cm bäddar. En lyxig sovalkov med plats för två personer (1.40) och utsikt över hästhage och skog.

Templet

Det här huset fungerar som en föränderlig studio. Några vanliga aktiviteter här är workshops inom personlig utveckling, meditation, mindre bröllops ceremonier, konferenser, bio och dans. Bänkar och bord finns att tillgå för middagar och konferens. Även stolarna från köket går bra att placera här. Utseendet på lokalen är country room med bjälkar i taket, rejält trägolv, eldstad osv. Fönstren vetter ner mot fält, skogar och vackra solnedgångar. Storlek i diameter: 4,5 x 9m.

Bekvämligheter

Dessa bekvämligheter finns tillgängliga för dig vardagliga.

19+ gäster

7 sovrum

4 badrum

Fullt utrustat kök

Tvättmaskin

Bio

Bekvämligheter i sovrum

Kaffebryggare

Strykjärn

Husdjursvänliga

Familjevänliga

Wifi

Parkering inkluderad

TV

Mataffär 5 min.

Omdömen

-"Björnbacka en plats att bli hel på"

Björnbacka Events & Retreats

”förlora dig in i skogen”

Utomhusaktiviteter

Björnbacka befinner sig i ett oerhört vackert ekosystem omringat av fält, skog, hästgårdar, sjöar som erbjuder en massa naturupplevelser.
Man ser ofta djur som älg, rådjur, räv ströva förbi...
Många vandringsleder, löpspår, naturreservat, runstenar, sjöar, skogar finns tillgängliga i direkt anslutning. Skogarna är rika på svamp & bär beroende på säsong. Bada i den vackra sjön uttran.

Vår matfilosofi

Björnbackas riktlinjer är i största möjliga mån vegetariskt/veganskt, närproducerat och ekologiskt. Vi är en del av det nya paradigmskiftet där miljöhänsyn står i fokus.

Testimonial

Björnbacka är verkligen något utöver utöver det vanliga! Det är tydligt att Louise och Ludvig lagt ner både tid, hjärta och omsorg på att skapa en oas för meningsfullhet. Både husen och trädgården är magiska. Vi kommer garanterat tillbaka! TACK!

Sanna Airbnb

The Leap logo ekträ - Björnbacka Konferens, Events & Retreat

The Leap är en kursprocess utöver det vanliga – Ett team av Sveriges mest erfarna processledare har efter decennier av utforskande designat denna kurs i avancerad självkännedom.

Join Upcoming The Leap

12 - 16. Augusti 2020

Something went wrong. Please check your entries and try again.

The Leap är en kursprocess utöver det vanliga – Ett team av Sveriges vassaste processledare har efter decennier av utforskande designat denna kurs i avancerad självkännedom.

Join Upcoming The Leap

15 - 19.April 2020

Something went wrong. Please check your entries and try again.

Vi finns här för dig

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Invalid Email
Invalid Number