Björnbackas nya retreatcenter

Ett paradigmskifte

Björnbackas nya retreat center är i full byggprocess och väntas stå klar vintern 2020/21. Du möter stommen till bygget där du parkerar bilen men Björnbacka gård ligger lite avskilt från centret. Vem som helst kan hyra centret, men vi ser gärna att ni håller en ton inom en medveten hållning. Kurs som privat tillställning. Vi stöttar inga alkoholfester, droger eller opassande events. Prata med oss så tar vi ställning till det. 

Björnbackas nya retreat center

Björnbackas nya retreat center är i full byggprocess och väntas stå klar vintern 2020/21.

Nytt verses gammalt

Du möter idag stommen till bygget där du parkerar bilen. Björnbacka gård ligger lite avskilt en bit ovanför centret. Centret är anpassat för att 30 personer kan övernatta. De flesta sovrum är dubbelrum med sköna sängar och unika detaljer. Två större studios med stora varma glaspartier ger dig en panorama utsikt över land och skog. 

Asset-31600

Björnbackas nya retreat center vision and inspiration

Asset-11600

Vårt pågående center

Den övre studion är ca 90m2 stor och servar som sal åt ledarskapsutbildningar, yoga, meditation, konferens och övriga aktiviteter. Den nedre studion på ca 100 kvm är anpassat för matsal, chillout rum, större events & ceremonier. En 80 kvm öppen terras på plan 2 har många användningsområden. Egen spaanläggning med stor bastu och utomhus pool. 11 duschar, 7 toaletter, fullskaligt kök samt egen fullutrustad lägenhet för kursledare.

Omdömen

-"Björnbacka en plats att bli hel på"

Unik mötesplats i Sverige

Fördjupa dig i naturen och njut av meningsfulla stunder

Bästa platsen för ditt evenemang i Sverige 2020

Oavsett om du väljer Björnbacka för att organisera företagsevenemang, konferens, teambuilding, ceremonier eller om du kommer med dina vänner eller familj, kommer du få uppleva en lugn plats mitt i naturen med en stor paradislik trädgård och ett unikt hem som boende med fullt utrustat stort kök. 5 stycken öppna spisar tillsammans med separat värmesystem i varje rum ger dig enkelhet och komfort att koppla av, återhämta dig eller ha meningsfulla samtal med dina lagkamrater och vänner. Att sova i BB-rum utan allt stadsbrus påminner dig om hur det känns att somna i total tystnad och lugn.

Organisera företagsevenemang i Sverige

Genom att organisera din konferens eller företagskickoff hos oss får du möjlighet att möta dina kollegor i en oas mitt i naturen men ändå så nära Stockholm city. Våra umgängesrum är rustade för konferenskänsla med såväl projektor och biomöjlighet som skrivbordsmetarial. Fullt utrustat kök med egna kockar om så önskas. Långbord i rustik miljö tillåter 20 personer att avnjuta måltider morgon, middag och kväll. I kontrast till era möten och middagar kan föreslås guidade turer med medhavd kaffe på någon av våra vandringsleder bara några hundra meter från Björnbacka. Det finns 6 enskilda unika sovrum med minst en säng i varje. 

Fredrik Bengtsson

Första gången jag kom till Björnbacka kände jag tydligt att detta var en plats där människor levt i kärlek och haft kul. Kärleken hade i sin tur fått kreativiteten att blomma vilket skapat en plats som både förmedlar en känsla av värme och lust att utforska livets mysterium.

 

Fredrik Bengtsson - Psykolog, författare, hållbarhetskonsult samt grundare till podden ”jakten på det goda livet”

The Leap logo ekträ - Björnbacka Konferens, Events & Retreat

The Leap är en kursprocess utöver det vanliga – Ett team av Sveriges mest erfarna processledare har efter decennier av utforskande designat denna kurs i avancerad självkännedom.

Join Upcoming The Leap

10 - 14 Februari 2021

Boka nya retreatcenter

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig inom kort.

Invalid Email
Invalid Number